Matgladappen nu för Android

Matglad är en helt ny sorts kokbok som är banbrytande i sin pedagogik och plattform! Med härliga matbilder och instruktioner steg-för-steg, laddas appen ner till telefonen eller till surfplattan.

Den kostnadsfria appen som tidigare funnits att ladda ner från appstore för Ipad, Iphone finns nu även för alla androida telefoner och surfplattor. Men du kan också laga mat efter Matglad på webbplatsen på adress: www.matglad.nu.

Materialet i Matglad utgår från läckra bilder på maträtter. Dessa kopplas till pedagogiska steg-för-steg-recept med text på enkel svenska. Målet är att alla på ett enkelt sätt ska kunna följa ett recept på egen hand, liten som stor!

I Matglads receptbank finns massor av recept, indelade i olika kategorier så att det ska vara enkelt att hitta rätt. Det finns kategorier för fisk, kött, vegetariskt, soppor, fredagsmys, utflyktsmat och mycket annat.

Appen är inte bara en kokbok. Om man har Matgladappen i sin surfplatta kan man också planera sin egen veckomatsedel med recepten som finns i receptbanken.

Matsedeln kopplas sedan till en inköpslista som man kan skriva ut eller ha i sin surfplatta/telefon eller skicka som sms eller maila.

Share