Djuren viktigare än idolletandet

Den som tror att musik och idolletande är Anders Bagges största passion, har fel. Det som betyder mest för honom är alla hans djur.

Den som tror att musik och idolletande är Anders Bagges största passion,
har fel. Det som betyder mest för honom är alla hans djur.

Idolkändisen som älskar hundar och katter har hittat hem. Under 2016 kommer Anders Bagge att ägna stor del av sin tid tillsammans med Agria djurförsäkring på nätet och evenemang ute i landet.

– Man kan tro att musik och idolletande är min största passion, men där har ni fel. Det som betyder mest för mig är alla mina djur. Därför känns det bra att vara med i Agria under 2016. Vi kommer göra massor av kul grejor tillsammans, säger Anders Bagge som ser fram emot att träffa alla fantastiska hundar och hundägare under året.

Anders har redan dykt upp i ett par sammahang tillsammans med Agria. Under Stockholm International Horse Show var han lagledare för det vinnande laget i knockouten med ryttarna Peder Fredricson och Malin Baryard i spetsen.

Han minglade också i montern, skrev autografer och snackade med folk.
– Anders Bagge är en genuin djurmänniska som har ett äkta engagemang för djur och människor. Han om någon kan bidra till att allt fler upptäcker hur härligt det är med ett eget husdjur, säger en nöjd Patrik Olsson, affärområdeschef smådjur, Agria djurförsäkring.

Under nästa år kommer Anders Bagge finnas med vid flera djurevenemang, men också för att samla in resurser till välgörande ändamål för hund och katt.

Share